Rabu, 22 April 2009

ONE DRAWING MEANING 1001 STORY

BERTHING
Drawn by Blogger

OUR ORCHAD

another drawing by blogger

As a peoples, we need a rest. For the ship its need a berthing guys.
For some bussinessman they have a their product, as a villageman we have our own wages.









25 ulasan:

  1. SAYA ADALAH ANTARA PEMINAT RUMAH DALAM TAMAN DAN TAMAN DALAM RUMAH

    BalasPadam
  2. Ok, I read that you really liked the videos posted on Travel, you take pictures without the flash function, the photos are not the reflection and your beautiful pictures are even more interesting.

    Hello Zed,

    Marlow

    BalasPadam
  3. Salam ziarah
    terima kasih kerana sudi singgah ke blog sakura n selamat datang ke alam fantasi sakura....

    BalasPadam
  4. Sdp Consultansy,

    Terima kasih, blog anda banyak membantu mereka yang berminat di bidang yang sama

    BalasPadam
  5. Mr Marlow,

    Thank you for your comments, normaly in a bright mood I never use flash function, somewhere in a dark sight I use it. I'm not the good photographer, but I"ll try my best what I can do. Hope so. Its nice to be with your comments again.

    BalasPadam
  6. Cik Sakura,

    Saya begitu suka dengan tulisan dan hiasan blog sdri. Sangat menarik.

    Benarlah kata pepatah, yang baik itu budi, yang indah itu bahasa (tulisan).

    Teruslah menulis.

    BalasPadam
  7. Hai dan Salam Bro Zed

    Saya berminat dalam hal mengumpul lukisan dan untuk makluman sdr saya mempunyai sejumlah lukisan oil painting yang dibeli dari negara myanmar dan beberapa lukisan yang diperbuat dari batu permata juga dari myanmar.. semua ini hanya sebagai hobi dan seronok melihat hasil yang dikumpul itu, saya juga minat barangan antik dan perabut jati..
    salam

    BalasPadam
  8. jemput ke blog sakura
    ada tag utuk tuan di sana tq

    BalasPadam
  9. Tungaklangit,

    Terima kasih sudi menjadi follower saya. Tahnian dan Awak beruntung memiliki beberapa koleksi oil panting Burma. tentu menarik dan cantik kan. Saya hanya mengumpul beberapa lukisan artis tempatan sahaja. Dua koleksi lukisan Bali Indonesia yang biasa-biasa.

    Koleksi perabut jati memang indah dan menawan. Tapi harga agak mahal.

    BalasPadam
  10. Cik Sakurasa,

    Saya sudah ke blog sdri dan telah tunaikan permintaan awak. Kenap sedih ni? Kuching best lah tempatnya. Budaya menari dan orangnya baik-baik. Saya telah beberapa kali ke sana. Beli kraftangan dan janga lupa ke Sarikin, pasa minggunya seronok untuk dilawati dan beli serba sedikit buah tangan untuk kenangan.

    BalasPadam
  11. Sdra Zedmagel, kalau nak ngeteh anytime, kat BP walk pun boleh,kita boleh ajak blogger 'distortion'tpi , sila britahu alamat anda. Ini msti org dkat.sya selalu ngeteh dgn blogger 'distortion. bnyak ilmu yg dapat.
    Temakacih.

    BalasPadam
  12. Salam Zedmagel,

    Saya sungguh tertarik dgn blog anda - Garden in the Home anda memang sangat menarik. Saya terbaca dalam entry anda yang anda juga ingin memperbaiki penguasaan Bahasa Inggeris. Klu sudi silalah jenguk blog saya - kita sama2 improve. Terima kasih. (:-D)

    BalasPadam
  13. Sayapun pengumpul kain batik banyak jugala koleksi. Paling suka batik pua kumbu....

    BalasPadam
  14. Terlupa bertanya, macam mana sahabat boleh bertemu blog saya? Minat kita amat serupa buat saya teruja untuk bertanya..........

    BalasPadam
  15. Bro Kuntong,

    Memang dekat pun. taman sri penggaram, No hp : nanti saya bagi kat blog anda. tak jauh kan? Nanti senang-senang tel saya. Untuk sama-sama ngeteh dan borak-borak. Blogger segalanyamungkin pun akan datang juga.

    BalasPadam
  16. Mia Moms,

    Terima kasih sudi membaca blog saya. Eh eh ye ke? Saya akan selalu ke blog anda, untuk membaca puisi anda.

    Teruslah berpuisi.

    BalasPadam
  17. D Rimba,

    Saya menelurusi kepada beberapa blog yang lain, saya terbaca komen anda di blog berkenaan saya melihat nama blog D RIMBA sahaja saya dah tertarik, saya terus melayari blog saudara yang penuh berseni dan sangat menarik.

    Saya lebih teruja dengan photo-photo seni yang saudara muatkan di blog anda.

    Kerja-kerja mengumpul hasil seni hanya kebetulan buat saya, malah cawan menadah susu getah masa saya kanak-kanak lagi pun saya simpan tanda kenangan bagi saya.

    BalasPadam
  18. Ellie Great,

    Always be a great enough.

    BalasPadam
  19. salam ziarah..sy follow awak yer
    me kaceh :)

    BalasPadam
  20. Cik Eiza,

    Terima kasih kerana sudi menjadi follower ke 11 Garden In a Home, Kurang tapak tangan Dataran kampung saya bentangkan. Nak ke blog awak tak dapat le..Buat le blog. Nanti ramai yang jadi follower.

    Tak percaya...percayalah....!!!!

    BalasPadam
  21. salam pagi..
    x perlah..kesilapan kecik saje tu..mybe line tenet poblem, takleh masuk..anywhere thanks sudi menziarah ke teratak buruk sy tu :).

    BalasPadam
  22. eliza in the house,

    Your'e correct....after try harder, at the last I found your blogg.

    Pepagi dah blogging yek..?

    BalasPadam
  23. Teringin nak decorate umah sendiri,
    Idea sendiri n yg pastinye mesti berciri2kan garden in a home la..

    huuu...now dok umah mak ayah..xleh nak mandai2 sgt! tapi leh je bg pandangan..my parent's house mmg menepati ciri2 gargen in a home..pnah 2x layak ke semi-final ptandingan landskap ktegori rumah taman (luar bandar) prgkat negeri slangor...

    kalau la ade rumah sendiri....
    segalanya bleh terjadi... =)

    BalasPadam
  24. Salam balkidz,

    Rumah emak ayah pun rumah anda juga. Rumah kita semua dan bersama. Jika ada idea yang baik boleh beritahu emak ayah. Jika mereka sukakan idea itu mereka pasti ikut.

    Terima kasih berkongsi pandangan dan maklumat dengan saya. Mudah-mudahan beberapa gambar dalam garden in a home dan taman dalam rumah dapat membantu anda..

    BalasPadam